ONZE DIENSTEN

‘’ Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken ’’ – Confucius –

Wij zijn een jong en ambitieus team die de renovaties van badkamers niet als werk zien, maar als passie en hobby. Dat is terug te zien in onze gestructureerde werkwijze en de kwaliteit van ons werk. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen, hebben wij bewust gekozen om niet uit te groeien naar een totaal leverancier. Hierdoor kunnen wij als organisatie ons 100% richten op de opbouw en installatie van badkamers met aan de ene kant tevreden klanten en aan de andere kant leveranciers van sanitair die heel graag met ons samenwerken.

RESIDENTIEEL

Van A tot Z – Wij helpen onze klanten graag met het maken van de juiste keuze. Dit doen wij vanuit een onafhankelijke positie en als een extra service voor onze klanten. Wij hebben een samenwerking met sanitair leveranciers door heel Nederland. Dankzij de brede samenwerking met verschillende leveranciers zijn wij goed op de hoogte wat er in de markt speelt . Dit biedt ons het voordeel om klanten naar de juiste winkel te sturen voor de aanschaf van hun droombadkamer.

KANTOREN & RETAIL

Voor kantoren en Retail bedrijven bieden wij maatwerk. Dit houdt simpelweg in dat wij – lettend op de budget en omvang van het project – samen met de klant het gehele proces van ontwerp tot op oplevering doorlopen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel met onze klantenservice voor een afspraak.